Over Digibetuwe


Digibetuwe is sinds 2003 een regionale website met als voornaamste doel het verschaffen van informatie over de betuwe. Dit doet digibetuwe middels een linkportal met daarin een zo groot mogelijke verzameling links. Deze links zijn deels ingevuld door de beheerders van digibetuwe, maar het grootste deel van de links wordt aangedragen door de bezoekers van de website. Digibetuwe wordt ontwikkeld en beheerd door Deactro BV uit Tiel. Deactro biedt een breedt scala aan IT-diensten aan, waaronder hosting, domeinnaamregistratie, grafisch ontwerp en huisstijlontwikkeling.

Adverteren op digibetuwe? 

Wilt u de link van uw bedrijf meer laten opvallen? Of wilt u uw advertentie terug zien op Digibetuwe of 112rivierenland? Via Digibetuwe en 112rivierenland heeft u de mogelijkheid om zeer doelgericht te adverteren in de Betuwe. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Uiteraard is het plaatsen van uw link gratis mogelijk!

Plaats de banner

Als u een link of banner naar Digibetuwe op uw website plaatst komt uw website in aanmerking voor een weregave op de homepagina van Digibetuwe.

Digibetuwe - Dé startpagina van de betuwe

code: (plak deze in uw code om de banner op te nemen in uw website)
<p>
<a href="http://www.digibetuwe.nl/" target="_blank"><img alt="Digibetuwe - D&eacute; startpagina van de betuwe" border="0" height="60" src="http://www.digibetuwe.nl/img/digibetuwe.gif" title="Digibetuwe" width="234" /></a>
</p>

Contact opnemen 

U kunt contact met ons opnemen via door een e-mail te sturen naar info@digibetuwe.nl of tijdens kantooruren telefonisch op 0344-631994.

© Digibetuwe 2007 - Realisatie: Deactro BV